Toekomstperspectief voor boeren

Over ons

Aangenaam!

Woord en Daad producten

Genieten van kwaliteitskoffie én zeker weten dat jouw aankoop zorgt voor een menswaardig bestaan voor boeren. Dat klinkt als een droom toch? Bij Woord en Daad maken we graag dromen waar.

Wij werken aan duurzame verandering voor mensen in armoede. Zoals koffieboeren. Samen met lokale partners begeleiden we boeren bij het verbeteren van de kwaliteit van hun producten, het verhogen van de opbrengst en toegang de (wereld)markt. Zo komt deze koffie uit Nicaragua uiteindelijk in de Nederlandse supermarkt terecht. En dat betekent voor jou: (h)eerlijk genieten, van kwaliteitskoffie!

Onze missie

Woord en Daad is een organisatie met een christelijke basis. Wij geloven dat iedereen geschapen is naar Gods beeld en dat ieder mens gelijkwaardig is. Dagelijks dragen we bij aan duurzame verandering van mensen hier en daar. We weten ons geroepen om Gods liefde en barmhartigheid uit te dragen en door te geven.

Onze visie

Als bijbelgetrouwe organisatie verbinden we, samen met lokale partners en actoren uit relevante sectoren, mensen wereldwijd. Zoals in het geval van deze koffie: Nicaraguaanse koffieboeren, de Nicaraguaanse organisatie Apac, het Nederlandse bedrijf Kaars Koffie, retail expert de Vlasschuur, Nederlandse supermarkten én de Nederlandse consument.
We willen we onze verantwoordelijkheid nemen om wereldwijd mensen te bereiken met programma’s die écht duurzame verandering realiseren. We richten ons op een menswaardig bestaan voor iedereen.

Mogen we u wat vragen?

Waarom heeft u deze koffie gekocht?